Kdrive – Infomaniak, descărcați aplicația KDrive pentru PC, Mac, iOS sau Android | Infomaniak

Kdrive Infomaniak

Pentru companii, ONG -uri și administrații publice

Bază de cunoștințe

1000 de întrebări frecvente, 500 de tutoriale și videoclipuri explicatoare. Aici, există doar soluții!

Acest ghid explică cum să adăugați, să blocați sau să ștergeți un utilizator de la un kDrive. Pentru a afla mai multe despre funcționarea și gestionarea drepturilor utilizatorului, vă rugăm să consultați acest ghid.

Adăugați utilizator

Utilizatorul trebuie să aibă un cont Infomaniak pentru a se alătura KDrive. Acesta este total gratuit.

semn

  1. Accesați -vă KDrive (KDrive.Infomaniak.com)
  2. În panoul din stânga, faceți clic pe pictograma din dreapta numelui unității dvs
  3. Click pe Invitați la un utilizator nou
  4. Click pe
    • Adăugați un utilizator pe care să îl conduceți Pentru a face un utilizator deja prezent în organizația dvs
    • Adăugați la utilizarea organizației mele Pentru a invita un utilizator extern
  5. Introduceți adresa de e -mail a utilizatorului la privat și specifică drepturile sale
  6. Click pe Oaspete

Utilizatorul va primi un e -mail care le permite să accepte invitația (valabilă timp de 1 lună). El va fi indicat ca un utilizator invitat în așteptare în gestionarea utilizatorilor KDrive.

Blochează -te la utilizator

Această caracteristică împiedică utilizarea accesului fișierelor dintr -o unitate din interfața web (kDrive.Infomaniak.com) și dintr -un dispozitiv.

  1. Accesați -vă KDrive (KDrive.Infomaniak.com)
  2. În panoul din stânga, faceți clic pe pictograma din dreapta numelui unității dvs
  3. Clic Utilizatorii gestionează
  4. Faceți clic pe pictograma din dreapta utilizatorului Blocați accesul la utilizator
  5. Click pe Bloc de utilizator Pentru a confirma acțiunea

Pentru a debloca un utilizator, urmați aceeași procedură.

Cum se elimină un utilizator dintr -o unitate

Dacă un utilizator părăsește compania sau echipa dvs., aveți mai multe opțiuni ca administrație. Tu poti alege:

  • Blocați utilizatorul pentru o perioadă (vezi mai sus)
  • Ștergeți complet Utilizatorul și fișierele lor
  • Ștergeți utilizatorul și a pastra fișierele lor pentru 6 LUNI
  • Ștergeți utilizatorul și transfer fișierele lor către un alt utilizator

Acțiuni de efectuat pentru a utiliza:

  1. Accesați -vă KDrive (KDrive.Infomaniak.com)
  2. În panoul din stânga, faceți clic pe pictograma din dreapta numelui unității dvs
  3. Clic Utilizatorii gestionează
  4. Faceți clic pe pictograma din dreapta utilizatorului Eliminați utilizatorul
  5. Alegeți whsther sau nu pentru a păstra datele utilizatorului:
    • A pastra Fișierele utilizatorului pentru 6 luni de aur transfer Ei către un alt utilizator
    • Șterge Fișierele de imobilizare ale utilizatorului și în mod supravegheat
  6. Click pe Ștergeți drepturile de acces

Kdrive Infomaniak

1.000 de întrebări frecvente, 500 de tutoriale și videoclipuri explicative

Documentare pentru dezvoltatori

De pisică, telefon sau e -mail

Asistență 7/7 – 24/24

Pentru companii, ONG -uri și administrații publice

Panale solare

Angajament ecologic
Descoperiți -ne angajamentul
Despre infomaniak
Parteneri și revânzători

Descoperiți cea mai bună alternativă la giganții web pentru a vă stoca datele

Ghid de pornire

Parcurgeți ghidurile noastre pentru a afla cum KDrive vă poate îmbunătăți eficiența și vă poate simplifica viața la birou, acasă și din mers.

Descoperiți toate caracteristicile KDrive

Kdrive -ul tău peste tot

Aplicația KDrive oferă acces la documentele și fotografiile dvs. de pe toate dispozitivele dvs.

Sincronizați datele cu KDrive

Lucrați la mișcare

Descărcați OnlyOffice gratuit pentru a continua să lucrați în modul de conectare externă.

Salvați -vă fotografiile

Pe mobil, aplicația KDrive îți salvează automat fotografiile pe KDrive.

Salvați fotografii cu KDrive